Nye funksjoner i debug-vinduet på mobilen

pdok_admin No Comment
Gjennomførte endringer

2017-07-12

I debug-vinduet på mobilen:

1. Nytt valg: Sjekk forbindelse
    Brukeren kan nå sjekke om appen har direkte forbindelse med serveren, ved å klikke på “Ping server”-knappen. Serveren gir en tilbakemelding med mobilens IP-nummer, som support kan spør etter.
  2. Nytt valg: Brukerstøtte
    Ved behov kan support spør om å få tilsendt informasjon om tilstand på mobilen; knappen “Send statistikk” sender brukerdata til support som da får et bedre inntrykk i oppsettet.
  3. Nytt valg: Performance
    Pyrodok-appen fungerer på en rekke Android-mobiler. Noen av disse begynner blir nokså gamle, og support kan spørre brukeren om å trykke på “Run test”-knappen, som forteller konkret om hvor kjapp mobilen er.

Alvorlighetsgrad: middels.

Tidsallokering: Pyrodok