Avinstallering av Pyrodok appen

Rutiner og fremgangsmåter

For å avinstallere Pyrodok-appen har vi to steg:

1. Gå til mobilens innstillinger (Settings).
  2. Finn fram til applikasjonsoversikten (Applications) og velg Application Manager, eller lignende. Dette kan ha forskjellige navn og plasseringer avhengig av Android-versjon.
  3. Finn frem til Pyrodok, og klikk på appen.
  4. Dersom mulig, klikk på Force stop og bekreft med OK.
    Hopper du over dette steget blir applikasjonen ikke ordentlig avinstallert.
  5. Trykk på ‘Clear Data’ og bekreft med OK.
  6. Trykk på ‘Uninstall’ og bekrefted med ‘Uninstall’.

Pyrodok laster regelmessig ned filer fra serveren som ikke automatisk blir fjernet ved avinstallering av appen. Bruk denne fremgangsmåten:

• Åpne filbehandler på mobilen (av og til kjent som ‘My Files’).
  • Klikk på Device storage.
  • Finn frem til folder ‘pyrodok’ og klikk & hold på folderen, til det vises at folderen er selektert.
  • Trykk på søppeldunk-ikonet og bekreft spørsmålet “This folder will be deleted”.

Husk at all data og alle bilder som ikke er lastet opp til serveren slettes.