Installasjon av Pyrodok appen (Android)

Rutiner og fremgangsmåter
  1. Last ned og installer denne filen: http://pdok.no/app/pyrodok_latest.apk
    Det kan være at du må gi tillatelse under sikkerhets-innstillingene at apps fra ukjente kilder kan installeres; dette skjer når appen ikke er gjort tilgjengelig via Google Play store.
  2. Start appen for første gang, og du vil et skjermbilde som ligner på dette:
    screenshot_2016-09-09-12-58-56
  3. Skriv inn servernavn, brukernavn og tilgangskode slik oppgitt fra Pyrodok Support, og appen vil sjekke med serveren om brukeren finnes. Hvis det er tilfelle vises følgende skjerm:
    screenshot_2016-09-09-13-08-29
  4. Klikk på ‘Last ned innstillinger’. Hvis det blir vellykket vises følgende skjerm:
    screenshot_2016-09-09-13-08-48
  5. Klikk på ‘Last ned skjemaene’. Hvis det blir vellykket vises følgende skjerm:
    screenshot_2016-09-09-13-09-00
  6. Klikk på ‘Avslutt installasjon’.
  7. Start appen på nytt.
  8. Skriv inn brukernavn og tilgangskode på nytt for å logge på.
    Denne gangen trenger appen ikke server-tilgang da dataene er lagret lokalt.